Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Είναι καλός ο Αγιαντολάχ στο Ιράν


Άλλη μια φορά οι Ιρανοί βγήκαν στους δρόμους. Ζητούν Δημοκρατία και μεταρρυθμίσεις. Το Ισλαμικό θεοκρατικό καθεστώς που εκτελεί με λιθοβολισμό 13χρονες επειδή βιάστηκαν και έμειναν έγκυες , γυναίκες που έκαναν το μεγάλο σφάλμα να «ξένο - κοιτάξουν». Ισλαμικό κράτος που κόβει το χέρι σε όποιον κλέψει, απαγορεύει τις διαδηλώσεις, σκοτώνει για πλάκα, περιορίζει τις ελευθερίες, αναγκάζει τις γυναίκες να ζουν υπό άθλιες συνθήκες, απαγορεύει την χρήση ‘έστω και συμβόλων άλλης θρησκείας κ.λπ.
Κι όμως φίλοι μου. Οι επικεφαλής αυτών των κρατών θεωρούνται προοδευτικοί… μάλιστα…έτσι όπως το λέω ….
Οι μουλάδες αγιατολάχ και οι φανατικοί φονταμενταλιστές είναι προοδευτικοί.
Ποτέ καμιά οργάνωση στην Ελλάδα δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τα όσα συμβαίνουν σε αυτές της υπό εξαθλίωση χώρες.
Ποτέ κανένα αριστερίζων ή αριστερό κόμμα στην Ελλάδα δεν ασχολήθηκε μαζί τους.
Ποτέ δεν καταδίκασαν αυτά που συμβαίνουν στο Ιράν.
Αντίθετα βασιζόμενοι σε μια καταγγελία ενός όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων διαρρήκτη και ληστή Πακιστανού έγραφαν και κραύγαζαν για αυταρχικό κράτος , για αντιδημοκρατικές συλλήψεις , καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ.λ.π.
Το ερώτημα όμως είναι γιατί;
Γιατί όλοι αυτοί που αυτοαποκαλούνται προοδευτικοί και «Δημοκρατικοί» πολίτες και πολιτικοί στην Ελλάδα φέρονται με αυτό τον τρόπο.
Γιατί Δεν καταγγέλλουν ας πούμε τον Φιντέλ Κάστρο και το απολυταρχικό καθεστώς του που έχει οδηγήσει τη Κούβα στην φτώχια και την Εξαθλίωση;
Γιατί Δεν καταγγέλλουν τον καραγκιόζη Πρόεδρο της Βενεζουέλας που έχει γεμίσει τις φυλακές με αντιφρονούντες;
Γιατί Δεν καταγγέλλουν τους μουλάδες του Ιράν που απαγορεύουν την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και την κάλυψη των διαδηλώσεων;

Δεν είναι λοιπόν οι τύποι αυτοί αριστεροί.
Ούτε προοδευτικοί ασφαλώς.

Απλά στηρίζουν την πολιτική τους επιβίωση στα Αντιαμερικανικά και αντιχριστιανικά συναισθήματα όλων μας που θυμώνουμε καθώς βλέπουμε Δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες να ξεστρατίζουν και να μην εφαρμόζουν όσα η σύγχρονη Δυτική και αληθινή Δημοκρατία μας προβλέπει.
Αυτή είναι η αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου